Provozovatel webu, společnost Fenji Investment Group, s.r.o., IČ: 26855801, se sídlem Tovární 65, 549 81 Meziměstí, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Gentleman's Boutique - obchod pro ty, kterým záleží na detailech!           Telefon (+420) 608 882 444           E-mail info@gentlemans.boutique


Recenze našich zákazníků

Přidáno: 13.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost

 

 

Přidáno: 08.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé a mohu rozhodně doporučit.

Pro:

Rychlé doručení zboží.
Bezvadná komunikace.
Možnost osobního odběru v široké síti Zásilkoven.

Proti:

Nevím o žádné.

 

Přidáno: 23.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za kladné hodnocení Vašeho nákupu. Věříme, že Vám budou naše produkty ještě dlouho sloužit.

Přeji hezký den

Tomáš z Gentleman`s Boutique
 

Přidáno: 20.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Některé zboží je předražené, zejména ponožky jsou drahé! Proto je už nedoporučuji. Řada lidí mi zdůraznila, že nekrade, aby si mohli předražené ponožky dovolit kupovat!

Proti:

Předražené

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
popravdě, s cenami na našem e-shopu je to ožehavá otázka. U mnoha produktů, které máme v nabídce se cena řídí do jisté míry tzv. doporučenými minimálními cenami, které si diktuje výrobce. Pokud bychom z nějakého důvodu šli pod tuto úroveň cen, dodavatel nám toto zboží přestane dodávat.
Nicméně ponožky Lonka jsou kvalitativně srovnatelné s jakoukoliv zahraniční konkurencí, ale cenově se pohybují 30 - 60 % pod výrobky těchto značek. Stačí si udělat malý průzkum tohoto sortimentu napříč internetem. Samozřejmě, v nabídce jiných prodejců můžete najít i výrobky z Asie, které jsou cenově i na polovině, ale u této produkce není jednoduché zaručit použití deklarovaného množství a zdravotní nezávadnost použitých materiálů, i kvalita výroby často pokulhává.
Holt dobrá ponožka něco stojí, nedá se nic dělat.
A co je na tom nejlepší, každý máme možnost výběru kde a za jakou cenu nakoupíme, tudíž jakékoliv negativní hodnocení po nákupu na našem e-shopu, v duchu, že naše zboží je předražené se nám nezdá úplně fér. Co myslíte?
Přesto přeji krásný den

Tomáš z Gentleman`s Boutique
 

Přidáno: 17.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Okamžité doručení a písemná komunikace vynikající.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Každé hodnocení je pro nás cennou zpětnou vazbou.
Užijte ve zdraví.
Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 07.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé a solidní jednání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
vážíme si Vašeho hodnocení a jsme velice rádi, že vše proběhlo dle Vašich představ.
Hezký den
Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 02.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost,kvalita

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jsme mohli zprostředkovat příjemný nákupní zážítek.
Užijte ve zdraví.
Hezký den
Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 18.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše bylo perfektní. Komunikace, rychlost, dodání. Za mě přesně tak, jak by e-shop měl fungovat.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane Vítku,
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Vážíme si času, který jste mu věnoval.
Jsme rádi, že jsme dokázali zprostředkovat příjemný nákupní zážitek.

Užijte ve zdraví

Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 07.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za stručnou a jasnou recenzi.
Ať Vám produkt slouží.

Hezký den

Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 02.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše OK, expresně rychle vyřízená objednávka. Zboží dorazilo v pořádku pěkně zabalené. Obdarovaný byl nadmíru spokojen :)

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, Kamilo,
jsme rádi, že dokážeme takovou rychlostí udělat radost Vašim blízkým. U Vaší objednávky se nám to povedlo doslova bleskurychle!
Osobní přístup k zákazníkům je alfou omegou našeho obchodu.
Užijte ve zdraví ;-)

Hezký den

Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

MjBhNmYwY