Provozovatel webu, společnost Fenji Investment Group, s.r.o., IČ: 26855801, se sídlem Tovární 65, 549 81 Meziměstí, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Gentleman's Boutique - obchod pro ty, kterým záleží na detailech! | Vše skladem | Odesíláme do 24 hodin | Telefon (+420) 608 882 444 | E-mail info@gentlemans.boutique


Recenze našich zákazníků

Přidáno: 31.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle doručenie

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za Vaši objednávku a vážíme si času věnovanému hodnocení nákupu. Každá recenze je pro nás cennou zpětnou vazbou a je to o to příjemnější, když je hodnocení kladné.
Přeji hezký den

Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 09.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost, zboží odpovídá

Proti:

Nic

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, Zdeňku,
děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Každé hodnocení je pro nás cennou zpětnou vazbou a motivuje nás do další práce.

Přeji hezký den

Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 20.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

rychlé dodání

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za nákup a také za Vaše hodnocení.
Krásný den
Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 13.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
velice si vážíme Vašeho hodnocení. Dává to smysl naši práci.
Přeji hezký den
Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 08.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé a mohu rozhodně doporučit.

Pro:

Rychlé doručení zboží.
Bezvadná komunikace.
Možnost osobního odběru v široké síti Zásilkoven.

Proti:

Nevím o žádné.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, Veroniko,
děkujeme za Vaše podrobné hodnocení. Je pro nás velice cennou zpětnou vazbou.
Krásný den
Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 23.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za kladné hodnocení Vašeho nákupu. Věříme, že Vám budou naše produkty ještě dlouho sloužit.

Přeji hezký den

Tomáš z Gentleman`s Boutique
 

Přidáno: 20.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Některé zboží je předražené, zejména ponožky jsou drahé! Proto je už nedoporučuji. Řada lidí mi zdůraznila, že nekrade, aby si mohli předražené ponožky dovolit kupovat!

Proti:

Předražené

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
popravdě, s cenami na našem e-shopu je to ožehavá otázka. U mnoha produktů, které máme v nabídce se cena řídí do jisté míry tzv. doporučenými minimálními cenami, které si diktuje výrobce. Pokud bychom z nějakého důvodu šli pod tuto úroveň cen, dodavatel nám toto zboží přestane dodávat.
Nicméně ponožky Lonka jsou kvalitativně srovnatelné s jakoukoliv zahraniční konkurencí, ale cenově se pohybují 30 - 60 % pod výrobky těchto značek. Stačí si udělat malý průzkum tohoto sortimentu napříč internetem. Samozřejmě, v nabídce jiných prodejců můžete najít i výrobky z Asie, které jsou cenově i na polovině, ale u této produkce není jednoduché zaručit použití deklarovaného množství a zdravotní nezávadnost použitých materiálů, i kvalita výroby často pokulhává.
Holt dobrá ponožka něco stojí, nedá se nic dělat.
A co je na tom nejlepší, každý máme možnost výběru kde a za jakou cenu nakoupíme, tudíž jakékoliv negativní hodnocení po nákupu na našem e-shopu, v duchu, že naše zboží je předražené se nám nezdá úplně fér. Co myslíte?
Přesto přeji krásný den

Tomáš z Gentleman`s Boutique
 

Přidáno: 17.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Okamžité doručení a písemná komunikace vynikající.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Každé hodnocení je pro nás cennou zpětnou vazbou.
Užijte ve zdraví.
Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 07.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé a solidní jednání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
vážíme si Vašeho hodnocení a jsme velice rádi, že vše proběhlo dle Vašich představ.
Hezký den
Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Přidáno: 02.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost,kvalita

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jsme mohli zprostředkovat příjemný nákupní zážítek.
Užijte ve zdraví.
Hezký den
Tomáš z Gentleman's Boutique
 

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZjIzMTc5